top of page
Sewing Supply Store

Yhden vanha

on toisen uusi

MYYMÄLÄSSÄMME LAHJOITETTU TAVARA LÖYTÄÄ UUDEN OMISTAJAN

 
 
Aukioloajat

Myymälämme on avoinna seuraavasti:

ma–pe       12–18

la                10–18

su               suljettuYhteystiedot
 

Puhelinnumero myymälään:

050 466 5845Sijainti
 

Myymälämme sijaitsee osoitteessa

Harjuntausta 3A

33400 Tampere

 

BUSSILLA NEXTIILIIN

Nextiili on erinomaisten bussiyhteyksien varrella – katso aikataulut Repa Reittioppasta.

AUTOLLA NEXTIILIIN

Myymälän pihassa on maksuttomia pysäköintipaikkoja autolla saapuville asiakkaille. Katso sijaintimme Google Maps:sta.Esteettömyys
 

Myymälämme on pääosin esteetön. Sisätiloissa esteettömyys on pyritty huomioimaan, mutta pääovilla on pieni rampillinen kynnys.

 

Pääovien vieressä on kaksi pysäköintipaikkaa liikkumisesteisille. 

Opiskelija-ale 10 prosenttia

HEI OPISKELIJA!

Opiskelu kannattaa
 

Voimassaolevaa opiskelijakorttiasi näyttämällä saat tuotteistamme 10%:n alennuksen kassalla.

lankapuolat_edited.jpgMeitä on moneksi
 

UUDET MAHDOLLISUUDET

Myymälästä löydät kankaiden ja lankojen perusvalikoiman lisäksi napit; vetoketjut; nahat ja turkikset; soljet; askartelu-, ompelu- ja korutarvikkeet ja paljon muuta. 

 

Kannustamme luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun. Joukossamme (niin asiakkaissa kuin työntekijöissä) on paljon Tästä voisi vielä tehdä jotain -ihmisiä, jotka näkevät arvoa myös käytetyillä, vanhoilla ja korjausta vaativillakin tavaroilla. Me Nextiilissä näemme tämän osana ekologista elämäntapaa. Siksi myymälästämme voit löytää materiaalia mitä erikoisimpiin projekteihin. 

 

 

Vintagen viemää

Tervetuloa aikamatkalle ihastelemaan ja löytämään itsellesi uusia vanhoja lempivaatteita. Meille on tärkeää löytää käyttökelpoiselle vintagelle rakastava koti ja kantaja suojellaksemme ympäristöä ja säilyttääksemme kulttuurista perinnettä. Priimakuntoisten tuotteiden lisäksi voit löytää pikkuvikaisia vintageaarteita, joista saat muutamalla tikillä entistä ehompia. Vintagemyymälämme on lajissaan Tampereen suurin ja tarjoaa jokaiselle tyylinrakastajalle ja kotisisustajalle elämyksiä ja löytöjä. 

 

Myymälässämme törmäät 1950-luvun eleganssiin, 1960-1970- lukujen ihaniin villeihin kuoseihin sekä 1980- ja 1990-lukujen ihmeellisen outoihin yksilöihin. Valikoimaamme kuuluu naisten, miesten ja lasten vintage, asusteosasto sekä vintagekodintekstiilien osasto. Kaikki myymälämme tuotteet ovat tavallisten kuluttajien Nextiiliin tai Kierrätyskeskuksiin Tampereelle lahjoittamia vaatteita ja kodintekstiilejä.

bottom of page