Meille töihin?

TARJOLLA KIVAT TYÖKAVERIT, MONIPUOLISET JA MERKITYKSELLISET TYÖTEHTÄVÄT SEKÄ MAHDOLLISUUDET OPISKELUUN JA ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN

 

 

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

VINTAGELAJITTELIJA


Etsimme vintagelajittelijaa naisten vintagevaatteiden osastolle tekstiilin lajittelukeskus Nextiiliin. Vintagelajittelijan työnkuvaan kuuluu Nextiiliin lahjoitetun vintagetekstiilin lajittelu eri tuotekategorioihin, vaatteiden hinnoittelu sekä myymälän ylläpito ja vintagevaatteiden ja -tekstiilien tunnistus kaiken Nextiiliin lahjoitetun tekstiilin joukosta. Vintagelajittelijana toimit yhteistyössä muiden osastovastaavien kanssa osana kuuden hengen tiimiä ja pääset tekemään itsenäisiä ratkaisuja osastosi valikoimasta ja tuotteiden asettelusta myymälässä. Tulet toimimaan työssäsi Nextiiilin koko vintageosaston ohjaajan ja myymäläpäällikön alaisuudessa. Työsuhde alkaa mahdollisesti työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu palkkatuettuna osa-aikatyönä 6–12 kuukauden ajan. Työaika on 5h/päivä ja työtä tehdään arkisin klo 9─16 välisenä aikana tai erikseen sovituin työajoin. Työtä tehdään pääosin seisomatyönä ja se sisältää tekstiilisäkkien nostamista ja lyhytkestoista kantamista paikasta toiseen. Työtiloissa esiintyy tekstiilipölyä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Sinulta toivomme: -oma-aloitteisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön -organisointikykyä -asiakaspalvelutaitoa -aiempi harrastuneisuus vintageen on hyvä asia, mutta emme edellytä sitä -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen -mukavan työyhteisön ja ekologiseen arvopohjaan nojaavan työnkuvan -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme, ota yhteyttä ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nextiili.fi.
SIISTIJÄ


Etsimme siistijää Lielahden Nextiilin tiloihin. Työnkuvaan kuuluu toimistojen, myymälän ja lajittelutilojen siivoaminen. Työ alkaa heinä-elokuun aikana.Työaika on 5 h/pv ja 5 pv/vko. Työtä tehdään arkisin klo 8.15–18.00 välisenä aikana.

Työsuhde alkaa työkokeilulla (2 kk) sopimuksen mukaan. Työkokeilujakson jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työsuhdetta palkkatuettuna osa-aikatyönä (6-12 kk). Toivomme, että hakijalla on oikeus 100% palkkatukeen.

Sinulta toivomme: -hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta -oma-aloitteisuutta ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin -halua oppia uutta -kiinnostusta kiertotalouteen -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen-mukavan työyhteisön -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Hakemukset voit lähettää ja lisätietoja kysyä sähköpostitse osoitteesta rekry@nextiili.fi.
VARASTO-/LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ


Etsimme Nextiiliin varastotyöntekijää, jonka pääasiallinen tehtävä on huolehtia lajitellun tekstiilin logistiset tehtävät Lielahdessa. Työ on fyysistä liikkuvaa seisomatyötä, työ ei sovi pölyherkälle. Työaika on 5 h/pv ja 5 pv/arkipäivinä. Työtä tehdään klo 10–15 välisenä aikana.

Työsuhde alkaa työkokeilulla (2 kk) sopimuksen mukaan. Työkokeilujakson jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työsuhdetta palkkatuettuna osa-aikatyönä (6–12 kk). Toivomme, että hakijalla on oikeus 100% palkkatukeen.

Sinulta toivomme: -hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta -oma-aloitteisuutta ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin -halua oppia uutta -kiinnostusta kiertotalouteen -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen-mukavan työyhteisön -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun

Hakemukset voit lähettää ja lisätietoja kysyä sähköpostitse osoitteesta rekry@nextiili.fi.
HIENOLAJITTELIJA / MYYJÄ


Etsimme työntekijää tekstiilin lajittelukeskus Nextiilin myymälään ohjautuvan materiaalin käsittelyyn sekä myyntityöhön myymälässämme. Työnkuvaan kuuluu käsityötarvikkeiden ja kankaiden, lankojen ym. lajittelua ja hinnoittelua sekä myymälätyöskentelyä. Työsuhde alkaa mahdollisesti työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu palkkatuettuna osa-aikatyönä 6–12 kuukauden ajan. Työaika on 5h/päivä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin 8.00–18.15. Työtä tehdään pääosin seisomatyönä ja se sisältää tekstiilisäkkien nostamista ja lyhytkestoista kantamista paikasta toiseen. Työtiloissa esiintyy tekstiilipölyä. Sinulta toivomme: -tekstiili- ja käsityötuntemusta tai harrastuneisuutta aiheeseen -hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta -oma-aloitteisuutta ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin -organisointikykyä -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen-mukavan työyhteisön -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme, ota yhteyttä ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nextiili.fi.
LAJITTELIJA


Onko tekstiilin kierrätys sinun juttusi? Etsimme tekstiilin esilajittelijoita tekstiilin lajittelukeskus Nextiiliin. Työnkuvaan kuuluu lahjoitetun tekstiilin lajittelua käyttökuntoisuuden mukaan, vintagetuotteiden tunnistusta sekä tekstiilin väyläämistä teolliseen hyötykäyttöön. Toivomme myös valmiutta tehdä tarvittaessa muita työtehtäviä. Työsuhde alkaa mahdollisesti työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu palkkatuettuna osa-aikatyönä 6–12 kuukauden ajan. Työaika on 5 tuntia / päivä. Työtä tehdään arkisin klo 9–16 välisenä aikana. Työtä tehdään pääosin seisomatyönä ja se sisältää lyhytkestoista tekstiilisäkkien nostamista. Työtiloissa esiintyy tekstiilipölyä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Sinulta toivomme: -tiimityöskentelytaitoa -oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta -tekstiilituntemusta ja kiinnostusta kiertotalouteen -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen -mukavan työyhteisön ja ekologiseen arvopohjaan nojaavan työnkuvan -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme, ota yhteyttä ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nextiili.fi. Tarvitsemme työntekijöitä ympäri vuoden, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

olet ihana.png
 
 
 
LISÄTIETOJA

 

Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme tai haluat kysyä aiheesta lisää, ota yhteyttä osoitteeseen info@nextiili.fi.