Meille töihin?

KIINNOSTAAKO TYÖ TEKSTIILIN KIERRÄTYKSEN, VINTAGEN TAI KÄSITYÖMATERIAALIEN PARISSA?

 

 

Avoimet työpaikat

Nextiilistä löydät kivat työkaverit, monipuoliset ja merkitykselliset työtehtävät sekä mahdollisuudet opiskeluun ja itsensä kehittämiseen.

VINTAGELAJITTELIJA


Etsimme vintagelajittelijaa naisten vintagevaatteiden osastolle tekstiilin lajittelukeskus Nextiiliin. Vintagelajittelijan työnkuvaan kuuluu Nextiiliin lahjoitetun vintagetekstiilin lajittelu eri tuotekategorioihin, vaatteiden hinnoittelu sekä myymälän ylläpito ja vintagevaatteiden ja -tekstiilien tunnistus kaiken Nextiiliin lahjoitetun tekstiilin joukosta. Vintagelajittelijana toimit yhteistyössä muiden osastovastaavien kanssa osana kuuden hengen tiimiä ja pääset tekemään itsenäisiä ratkaisuja osastosi valikoimasta ja tuotteiden asettelusta myymälässä. Tulet toimimaan työssäsi Nextiiilin koko vintageosaston ohjaajan ja myymäläpäällikön alaisuudessa. Työsuhde alkaa mahdollisesti työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu palkkatuettuna osa-aikatyönä 6–12 kuukauden ajan. Työaika on 5h/päivä ja työtä tehdään arkisin klo 9─16 välisenä aikana tai erikseen sovituin työajoin. Työtä tehdään pääosin seisomatyönä ja se sisältää tekstiilisäkkien nostamista ja lyhytkestoista kantamista paikasta toiseen. Työtiloissa esiintyy tekstiilipölyä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Sinulta toivomme: -oma-aloitteisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön -organisointikykyä -asiakaspalvelutaitoa -aiempi harrastuneisuus vintageen on hyvä asia, mutta emme edellytä sitä -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen -mukavan työyhteisön ja ekologiseen arvopohjaan nojaavan työnkuvan -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme, ota yhteyttä ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nextiili.fi.
HIENOLAJITTELIJA / MYYJÄ


Etsimme työntekijää tekstiilin lajittelukeskus Nextiilin myymälään ohjautuvan materiaalin käsittelyyn sekä myyntityöhön myymälässämme. Työnkuvaan kuuluu käsityötarvikkeiden ja kankaiden, lankojen ym. lajittelua ja hinnoittelua sekä myymälätyöskentelyä. Työsuhde alkaa mahdollisesti työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu palkkatuettuna osa-aikatyönä 6–12 kuukauden ajan. Työaika on 5h/päivä ja työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin 8.00–18.15. Työtä tehdään pääosin seisomatyönä ja se sisältää tekstiilisäkkien nostamista ja lyhytkestoista kantamista paikasta toiseen. Työtiloissa esiintyy tekstiilipölyä. Sinulta toivomme: -tekstiili- ja käsityötuntemusta tai harrastuneisuutta aiheeseen -hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta -oma-aloitteisuutta ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin -organisointikykyä -oikeutta 100% palkkatukeen Tarjoamme sinulle: -perehdytystä työtehtäviin -mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, esimerkiksi eri ammatillisten tutkintojen osia työn lomassa suorittaen-mukavan työyhteisön -mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön -tukea jatkotyöllistymiseen ja urasuunnitteluun Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme, ota yhteyttä ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nextiili.fi.

annisa-ica-8uTqI_KpC_Q-unsplash_edited.jpg
 
 
Lisätietoja

Jos olet kiinnostunut liittymään työyhteisöömme tai haluat kysyä aiheesta lisää, ota yhteyttä osoitteeseen info(a)nextiili.fi