Työtoiminta

Nextiili on osa Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:tä. Yhdistys pyrkii toiminnallaan ehkäisemään syrjäytymistä tarjoamalla työtä, koulutusta, valmennusta ja elämänhallintaan liittyviä tietoja ja taitoja. Yhdistys järjestää yhteistyössä työ- ja elinkeinoviranomaisten kanssa määräaikaisia työtilaisuuksia henkilöille, joiden työllistyminen muutoin työmarkkinoilla on vaikeaa.

Kuntouttava työtoiminta

 

Nextiili tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa. Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa, parantaa työ-ja toimintakykyä sekä ehkäistä syrjäytymistä. Autamme myös jatkopolutuksessa kohti koulutusta ja työmarkkinoita. Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet työttöminä pidempään.

 

Nextiili-pajalla on paljon erilaisia tehtäviä poistotekstiilin lajittelun ja jatkojalostuksen parissa. Tehtävistä kootaan jokaiselle kuntouttavan työtoiminnan asiakkaalle yksilöllinen ja toimiva kokonaisuus.

 

Voit hakeutua kuntouttavan työtoiminnan asiakkaaksi Tampereen työllisyyspalveluiden ja TE-toimiston kautta.

Työkokeilu

Meille voit hakea myös työkokeiluun.  Työkokeilu on tarkoitettu  työttömälle työnhakijalle mahdollisuudeksi tutustua uravaihtoehtoihin, työelämään palaamisen tueksi sekä tukemaan työllistymistä. Päätökset työnhakijan osallistumisesta työkokeiluun tekee työnhakijan paikallinen

TE-toimisto.

Nextiilissä on erilaisia työtehtäviä poistotekstiilin, ompelun ja myyntityön parissa.

 

Jos olet kiinnostunut työkokeilusta Nextiilissä, ota yhteyttä Sari Tuomaala puh. 050 439 2329

Rasmita Ranabhat,

         23 yrs

International Trainee

Textile waste is a major issue in today's fast fashion world and we end up generating more and more textile waste not knowing its future. Nextiili is taking an initiative in saving our world by recycling our textile waste.

It was a great experience being a part of this initiative. Throughout my internship I found out that about 500 tons of textile has been saved from being ended up in landfills because Nextiili recycled it !!

© 2020 Nextiili-paja / Pirkanmaan kierratys ja työtoiminta ry. 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon