top of page

NEXTIILIN KERÄYSPALVELUN

Toimitusehdot

​1. Yleistä

Keräyspalvelu on Nextiili ry:n (Nextiili), Y-tunnus FI3182138-9, tarjoama palvelu. Yleiset ehdot koskevat yritysasiakkaita. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.9.2022 alkaen. Nextiili ry pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

 

2. Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy kun asiakas hyväksyy Nextiili ry:n tarjouksen kirjallisesti. Nextiili ry:n tarjous on voimassa kaksi (2) viikkoa hintatarjouksen päivämäärästä. 

3. Keräyksen aloittaminen

Nextiili ry aloittaa tilattujen materiaalien keräämisen sopimuksen syntymistä seuraavan kalenteriviikon kuluessa.

4. Hinnat 

Kaikista loppuun saatetuista keräyksistä veloitetaan materiaalin hinnan lisäksi keräyspalvelumaksu sekä tarvittaessa hinnaston mukaisesti varastointimaksu ja laskutuslisä. Hinnat määräytyvät tilauspäivänä voimassa olevan hinnaston tai erillisen tarjouksen mukaisesti. Keräysmaksu on kiinteä hinta, eikä siihen vaikuta kerättävän materiaalin määrä. Nextiili pidättää itsellään hinnanmuutosoikeuden vastaanotettuihin tilauksiin hinnastojen muuttuessa. 

5. Oikeus olla toimittamatta

Nextiili ry pidättää oikeuden olla toimittamatta materiaalia sekä purkaa sopimuksen osittain tai kokonaan, jos asiakas ei ole maksanut erääntyneitä laskuja tai on muuten rikkonut aiempia sopimuksia.

6. Materiaalin määrä ja laatu

Keräys poimitaan Nextiiliin saapuvasta materiaalivirrasta. Nextiili ry ei ole vastuussa keräysaikana vastaanottamiensa materiaalien määrästä tai laadusta.

 

Materiaali luovutetaan tilaajalle siinä kunnossa kuin se on Nextiiliin saapunut, Nextiili ei pesetä, siisti tai korjaa keräysmateriaalia. Materiaalin kunto huomioidaan sen myyntihinnassa.

 

Mikäli materiaalia ei keräysaikana saavu tarpeeksi, ilmoittaa Nextiili siitä tilaajalle ja yhteisesti voidaan sopia muutoksista tilaukseen. Asiakkaalla on tällöin oikeus peruuttaa keräyssopimus, jolloin keräyksestä ei koidu hänelle kuluja. 

   

 

7. Toimitusaika

Materiaalien toimitusaika vaihtelee keräyskohtaisesti. Materiaalien toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Keräystä ei voida noutaa ennen sopimuksessa sovittua noutoajankohtaa. Laajemmissa keräyksissä voidaan sopia useampia noutoajankohtia. Mikäli keräys valmistuu vähintään 3 arkipäivääennen sopimuksessa sovittua noutopäivää, ilmoittaa Nextiili siitä asiakkaalle ja voidaan sopia aikaisempi noutoajankohta.

 

8. Toimitustavat

Tilaaja on velvollinen noutamaan valmistuneen keräyksen sovittuna aikana Nextiili ry:n tiloista (Harjuntausta 3A, 33400 Tampere). Nextiili ry säilyttää valmistunutta keräystä 7 vuorokautta sovitun noutoajankohdan jälkeen. Säilytyksestä peritään hinnaston mukainen säilytysmaksu. Säilytysajan kuluttua umpeen kerätyt materiaalit palautuvat kiertoon ja asiakas on velvollinen maksamaan keräyspalvelumaksun ja säilytysmaksun. 

 

9. Keräyksen luovutus ja tarkastamisvelvollisuus

Tilaajan tulee tarkistaa kerätyn materiaalin määrä ja kunto ennen keräyslomakkeen kuittaamista. Mikäli kerätty materiaali ei joltakin osin vastaa asiakkaan tilausta, voi hän jättää kyseisen materiaalin huomiotta ja kuitata vastaanotetuksi vain hänelle käyttökelpoisen materiaalin määrän. Muu kuin tilaajalle käyttökelpoinen materiaali jää Nextiili ry:n omistukseen. Mahdolliset puutteet tai huomautukset on ilmoitettava välittömästi toimittajalle tavaran vastaanotosta. Nextiili ry ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle viivästyksestä eikä keräyksen virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

 

10. Vaihto- ja palautusoikeus 

Tilaajan tarkistamilla ja kuittaamilla keräyspalvelun kautta hankituilla materiaaleilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

11. Vastuunrajoitus 

Jos keräys viivästyy tai on virheellinen, Nextiili ry ei ole vastuussa välittömistä kustannuksista jotka tästä syystä aiheutuvat asiakkaalle. Nextiili ry ei vastaa missään tapauksessa välillisistä vahingoista. 

 

12. Muut ehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan yhdessä niiden ehtojen kanssa, joista osapuolet nimenomaan ovat sopineet.​

YLEISTÄ
TOIMITUSEHDOT
SOPIMUKSEN SYNTYMINEN
HINNAT
OIKEUS OLLA TOIMITTAMATTA
MATERIAALIN MÄÄRÄ JA LAATU
KERÄYKSEN ALOITTAMINEN
TOIMITUSAIKA
TOIMITUSTAVAT
TARKASTAMISVELVOLLISUUS
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
VASTUUNRAJOITUS
MUUT EHDOT
bottom of page