top of page
kangaspakat-ja-mittakeppi.jpg

Uusiokäyttö on
uusi musta

KERÄYSPALVELUMME AUTTAA EKOLOGISTA YRITTÄJÄÄ

kangaspakat.jpgTarvitsetko materiaalia yrityksesi projektiin?
 

YRITTÄJÄ

Haluatko valmistaa tuotteesi ekologisia arvoja silmällä pitäen? Tarvitsetko suurempia määriä jotakin tiettyä materiaalia, mutta hankintojen loppusumma huolestuttaa?

 

Nextiilin keräyspalvelu voi olla sinulle oikea ratkaisu. Keräämme meille saapuvan materiaalin joukosta juuri sinun tarpeisiisi sopivat uudelleen- tai uusiokäyttömateriaalit edullisesti. Täytä alla oleva keräyspalvelulomake ja sovitaan yhdessä keräyksesi aikataulusta, materiaalin määrästä ja muista yksityiskohdista.

Toteutuneen keräyksen kustannukset koostuvat materiaalin hinnasta sekä keräyspalvelumaksusta (8€).Kuinka keräyspalvelu toimii?
 

1) Kerro mitä tarvitset

Täytä keräyspalvelulomake netissä ja kerro meille materiaalintarpeestasi. Jos et löydä lomaakkeesta etsimääsi materiaalia, voit lisätä sen lisätietosarakkeeseen. 

2) Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä

Soitamme sinulle, jotta voimme keskustella yksityiskohdista tarkemmin. Näin pääsemme varmasti samalle kartalle keräyksen toteutuksesta ja voimme tarvittaessa neuvoa materiaalin valinnassa.

3) Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi

Vahvistettuasi tilauksen voimme aloittaa työt. Pidämme sinut ajan tasalla keräyksen etenemisestä ja voimme tarpeen tullen yhdessä päivittää suunnitelmia.

4) Keräys on noudettavissa

Voit valikoida kerätyn materiaalin joukosta tarpeisiisi sopivat ja maksaa ne joko kassalla tai laskulla. Halutessasi voimme jatkaa keräystä tai toteuttaa kokonaan uuden toimeksiannon.

kangasta-ja-ompelukone.jpg
Edullista materiaalia projektiisi
 

KUSTANNUKSET KURIIN

Keräyspalvelun materiaali poimitaan suoraan Nextiiliin lahjoitetun materiaalin joukosta. Ylimääräiset työvaiheet on karsittu emmekä siisti, pese tai korjaa lahjoitettua tavaraa, vaan se toimitetaan tilaajalle sellaisenaan. Näin voimme pitää materiaalikustannukset alhaisena.

Kustannukset kuriin
EsimerkkihinnastoEsimerkkihinnasto
 

KÄSITYÖMATERIAALIT

farkku

napit

t-paidat

lakanat

3 €/kg

15 €/kg

3 €/kg

3 €/kg

VAATTEET, ASUSTEET JA KODINTEKSTIILIT

nahkatakit

turkikset

valoverhot

8 €/kg

8 €/kg

2 €/kpl

Napit myydään sekalaisina erinä varastotilanteen mukaan. Käsityömateriaalina myytävät vaatteet ja tekstiilit eivät ole käyttökuntoisia. Ne voivat esimerkiksi olla rikkinäisiä tai niissä voi olla muuta vikaa.Palvelumaksut
 

KERÄYSMAKSU

Jokaisesta toteutuneesta keräyksestä peritään keräysmaksu 8 €. 


VARASTOINTIMAKSU

Sovittuna ajankohtana noutamatta jätetyistä keräyksistä peritään varastointimaksua 2 €/vrk. 


LASKUTUSLISÄ

Materiaalin hinnan ylittäessä 50€ sinun on mahdollista maksaa keräys laskulla. Maksettaessa verkkolaskulla, peritään laskutuslisä 6,80 €. Postitse lähetetyistä laskuista peritään laskutuslisä 6,80 € + postituslisä 5 €.

PalvelumaksutKeräyspalvelulomake
 

Täytä keräyspalvelulomake yhteystietokenttineen, jotta voimme sopia kanssasi yksityiskohdista kuten materiaalien saatavuus, keräysajan kesto ja tarkemmat materiaalitiedot. On hyödyllistä kertoa myös millaista projektia olet tekemässä, sillä jokainen keräys räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Tilauslomake ei ole sitova, vaan varsinainen tilaus syntyy vasta lähettämämme kirjallisen tarjouksen perusteella.

Ylempänä sivulla voit tutustua materiaalihinnastoomme sekä keräyspalvelun kustannuksiin.

KERÄYKSEN TIEDOT
 
TILATTAVA MATERIAALI
arrow&v

Huom. Keräys voidaan aloittaa tilauksesta seuraavan kalenteriviikon kuluessa.

TILAAJAN TIEDOT
 
Esitietolomake
sakset-ja-lankaa.jpg

KAIPAATKO
LISÄTIETOJA?
Keräyspalvelun yhteystiedot
 

Voit olla keräyspalveluun yhteydessä

sähköpostitse ja puhelimitse seuraavasti:

p. 050 353 9173 (ma-pe klo 10-15).

bottom of page